STRIP EBATLAMA HATTI (SEH 01)

Ürün Özellikleri

TEKNİK BİLGİ VE FİYAT İÇİN TIKLAYINIZ

Mermer, doğanın bize sunduğu olağanüstü güzelliklerden biridir. Her bir mermer plakası kendi özgün karakterine sahiptir ve bu muhteşem taşı işlemek için doğru ekipman gerekir. Efarge Makina, sektöre kazandırdığı bir diğer üst segment makine olan Trimming Ebatlama Hattı ve Plaka Ebatlama hattı ile bu olağanüstü malzemeyi sorunsuz ve hassas bir şekilde kesmenizi sağlar.

Ebatlama Hatlarımız, tamamen otomatik bir yapıya sahiptir ve sıfır hassasiyetle kesim yapma imkanı tanır. Tüm ayarları kolayca ekrandan yapabilir ve sadece "Start" tuşuna basmanız yeterlidir. Döküm gövdelere monte edilen testereler, yağ havuzu içinde bulunan kızaklarda, servo motor yardımıyla istenen ölçülerde konumlandırılarak fayanslarınız veya plakalarınız en hassas şekilde hatasız olarak kesilir. Kullandığımız yüksek kaliteli malzeme ve profesyonel ekibimizin işçiliği ve montajı, makinenin kusursuzluğunu garantiler.

Ebatlama Hattı, bantın ömrünü uzatma ve silim makinasının arkasına kurulduğunda doğrudan geçişi sağlama yeteneği ile de öne çıkar. Ayrıca, iki artı üç gibi Trimming Ebatlama hattının yanı sıra yedi artı sekiz plaka ebatlama hattı veya iki artı sekiz olarak fayans ebatlama  hattı gibi çeşitli seçeneklerimiz vardır.

Ebatlama makinelerinde, projelerinize uygun özelleştirmeler yapmak için güçlü ve profesyonel bir AR-GE ekibimiz bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza uygun makine tasarımları ve üretimlerimizle herzaman  yanınızdayız. Efarge Makina, kesim ve ebatlama ihtiyaçlarınıza profesyonel ve güvenilir çözümler sunmaktadır. Bizimle iletişime geçin ve projelerinizi bir üst seviyeye taşımak için nasıl yardımcı olabileceğimizi öğrenin.